Original Service

Dit værktøj repareres af Festool.

Original Service

Festools rutinerede og dygtige teknikere reparerer dine maskiner, hurtigt og grundigt. Vi udskifter også typiske sliddele som f.eks. kul, kuglelejer eller tætningsringe. Og det er endda helt gratis i de første 3 år i forbindelse med vores all-inclusive garanti.1 Med Festool Original Service kan du være helt sikker på at dine maskiner får en længere levetid.

Bestil en reparation her
 • Festool original service

  Sådan bestiller du en reparation

  Det er enkelt at bestille en reparation hos Festool. Reparationen udføres altid af Festools rutinerede teknikere. Og altid med originale reservedele. Læs mere her
 • Reservedele

  Reservedele

  Find den rigtige reservedel til din maskine i vores online reservedelskatalog og bestil/køb den hos din Festool forhandler Find reservedele her
 • Stor knowhow

  Reparationer

  Vores professionelle reparationsservice tager sig af dit værktøj, så det hurtigt er som nyt igen. Bestil en reparation her

Fordele ved Original Service

Hvorfor dit værktøj er i de bedste hænder hos os i tilfælde af en reparation.

 • Let og hurtig reparation

  Let og hurtigt

  Du kan bestille reparationer døgnet rundt via din MyFestool konto. Vi henter værktøjet gratis og returnerer det gratis igen efter reparationen. Normalvis udfører vores værksted reparationen inden for 48 timer. Du bliver informeret regelmæssigt om reparationens aktuelle status via e-mail eller SMS.
 • Stor knowhow

  Vi kan vores kram

  Vi har vores egne kompetente serviceteknikere, som udfører reparationen professionelt og præcist. Med vores specialiserede værkstedsudstyr kan vi garantere førsteklasses reparationsarbejde. Vi bruger selvfølgelig kun originale reservedele, som altid er på lager.
 • elektrisk sikkerhedskontrol

  Mere end en reparation

  Dit værktøj analyseres og kontrolleres grundigt og forlader vores værksted i upåklagelig tilstand. I forbindelse med reparationen udfører vi også en elektrisk sikkerhedskontrol og bekræfter dette med et certifikat.
 1. All-inclusive garantien gælder for alle Festool værktøjer, der er registreret inden for 30 dage efter købet. Festools garantibetingelser er gældende og kan ses på www.festool.dk/servicebetingelser.