All-inclusive garanti

En del af Festool SERVICE.

Vigtig information!

 

Fra 01.01.2021 har din autoriserede Festool-forhandler ikke længere mulighed for at registrere dine maskiner. Du er altså selv ansvarlig for at registrere dine maskiner til Festool All-inclusive garanti. Det gør du hurtigt og nemt via MyFestool.

 

All-inclusive garanti.

Når dine nye maskiner er registreret, får du automatisk vores All-inclusive garanti. Det betyder bl.a. at du har tilgang til fri Original Service, ny maskine ved tyveri, og tilfreds eller pengene tilbage. Det har både du, dine kunder og dine maskiner glæde af. Du finder alle garantibetingelser her.1

Registrer dit værktøj her
 • Fri-original service

  Fri Original Service.

  Du kan være helt tryg, vi kan vores kram. Festools rutinerede og dygtige teknikere reparerer dine maskiner, hurtigt og grundigt. Batterier og ladere er også dækket, og vi udskifter også typiske sliddele som f.eks. kul, kuglelejer eller tætningsringe. Og det er endda helt gratis i de første 3 år.2
 • Ny maskine ved tyveri.

  I tilfælde af tyveri får du én gang en ny maskine i erstatning. Du betaler kun en mindre selvrisiko på 750,- ekskl. moms. Der er ingen ekstraomkostninger. Denne service yder vi i 3 år på alle Festool maskiner, der er registreret til All-inclusive garantien.1

  For at kunne benytte sig af denne serviceydelse skal du straks anmelde tyveriet til den lokale politistation. Politianmeldelsen skal forevises sammen med faktura og/eller garantibevis hos en Festool forhandler senest fem dage efter tyveriet, der derefter indsender papirerne til Festool. 

  Festool tjekker papirerne og informerer dig om resultatet. Så snart servicebevillingen er givet, kan du hente den nye maskine hos din Festool forhandler mod betaling af ovennævnte selvrisiko.

  Tyveriforsikring
 • Originale reservedele

  Originale reservedele.

  Dit Festool værktøj er lavet til at have en lang levetid. Alligevel kan det blive nødvendigt at udskifte en reservedel. Vi garanterer at vi har reservedele i mindst 10 år efter, at maskinen er udgået af produktion. Hvis en reservedel ikke skulle være tilgængelig, får du en tilsvarende ny maskine fra det aktuelle program uden beregning.
 1. All-inclusive garantien gælder for alle Festool værktøjer, der er registreret inden for 30 dage efter købet. Festools garantibetingelser er gældende og kan ses på www.festool.dk/servicebetingelser.
 2. "Fri Original Service" gælder også for batterier og opladere, dog ikke for andre forbrugsmaterialer og tilbehør samt maskiner, du selv har skilt ad; heller ikke for skader som følge af ukorrekt brug, anvendelse af uoriginale dele og ved kontinuerlig stærkt slidende brug.