Skær kakler og klinker

uden støv og uden vand

Er du træt af at gå til din store fliseskæremaskine, når du bare skal skære en lille flise til?

Med vores nye diamantskærer, DSC-AGC 18 V, kan du skære dine fliser direkte på plads. Udsugningskappen transportere nemlig 95% af støvet til den tilkoblede Festool støvsuger, så du stort set arbejder helt støvfrit. Samtidig så er det muligt at tilte udsugningskappen tilbage, så du får et frit udsyn over dit snit, og kan komme helt tæt til kant. Så alt i alt er diamantskæreren er altså perfekt til renovering af det lille badeværelse på anden sal.

Læs mere

Rigtigt værktøj giver det bedste resultat.

Maskinerne du har brug for, når du renoverer. 

 • Betonsliber - RG 130

  Betonsliberen RG 130 er mester i at bortslibe materiale på større flader. Det optimerede omdrejningstal for diamantværktøjer muliggør hurtig bortslibning af beton, gulvmasse og belægninger på hårde underlag. Takket være patenteret udsugningsspiral garanteres fremragende udsugningsresultater, og støvfrit arbejde muliggøres.
   
  Segmentet, som kan klappes ned uden værktøj, gør det muligt at arbejde tæt på kanten. Væganslaget og diamantskiven, der er placeret 0,5 mm tilbage, forhindrer, at væggen og kanten beskadiges.

  +
 • Diamantskærer - DSC-AG 125

  Sammen med støvsuger og styreskinne får du en perfekt løsning til et effektivt, rent og nøjagtigt arbejde. Helt uden vand og støv. Det skadelige støv suges effektivt op, og det betyder, at dine lunger beskyttes, og at du altid har frit syn over pladerne. Og intet vand betyder tørt tøj og hurtigere arbejde.

  DSC-AG 125 har en skæredybde på op til 27 mm og desuden en dykfunktion, som betyder, at du kan begynde at skære hvor som helst i pladen.

  +
 • Røreværk - MX 1000

  Nu skal du ikke længere bukke dig, når du blander materialer: MX-røreværkerne tilpasser sig din højde med ErgoFix-højdejusteringen. Du arbejder oprejst, skåner din ryg og kan have fuld tillid til de stærke motorer, der sørger for en intensiv og hurtig blanding.

  Sejtrækkende motorer med effektelektronik sørger for konstant kraft ved blanding. Kombinationen af en højtydende motor og en momentstærk gearkasse sikrer en lang levetid, selv ved hård, kontinuerlig drift.

  +

Arbejd støvfrit

Støvsugeren - i centrum af din værktøjspark.

Festool er, i byggebranchen, alene om at udvikle og fremstille sine egne støvsugere. Som bruger giver det dig en garanti for, at støvet ikke kun håndteres gennem støvsugeren, men også direkte dér, hvor det opstår. For eksempel gennem en unik cyklonformet udsugning på betonsliberen RG 130 eller gennem udsugningskappen på diamantskæreren DSC-AGC.

Men først og fremmest betyder det, at du kan rulle dine maskiner med dig i stedet for at bære dem, og du ved, at alting passer perfekt sammen. Du får den dér gode følelse af, at alt bare fungerer samtidigt med, du ved, at du beskytter det allervigtigste: Din sundhed.

Læs mere

Læs vores nye brochure

Den nye standard for murer og flisemurer

Få mere information om den nye standard for murer og flisemurer

Læs mere