CT MINI og MIDI

Kvikke, kraftfulde og kompakte.

CT MINI og MIDI støvsugerne med nyeste teknologi.

Compact MINI MIDI

De nye kompakte støvsugere CT MINI og MIDI.

Udsugning af støv er vigtigt: For at beskytte helbredet, for at efterlade et positivt indtryk hos kunden og for et frit udsyn på arbejdsfladen for at opnå præcise resultater. Men også mobiliteten spiller en afgørende rolle. Her er kompakte støvsugere de ideelle ledsagere ved service- og monteringsarbejde. Uanset om du er i værkstedet eller ude hos kunden – hver gang, når støvfrit arbejde skal udføres mobilt og grundigt. Til disse opgaver fås de nye støvsugere CT MINI og CT MIDI. De kan være i ethvert køretøj og er særdeles lette at transportere takket være deres kompakte mål og lave vægt. Desuden har de mange nye gennemtænkte detaljer, som gør støvfrit arbejde endnu enklere og mere bekvemt. OBS: Festool råder dig til at følge BFA og arbejdstilsynets anbefaleringer om støvfrit arbejde. Læs mere om BFA og arbejdstilsynets anbefaleringer her.
Compact MINI MIDI
Oversigt over de nye kompakte støvsugere
 • CTL MINI med Bluetooth

  CTL MINI I

  Den kompakte støvsuger med 10 l beholdervolumen. Godkendt til støv i støvklasse L og med integreret Bluetooth®teknologi.1 Til produktdetaljer
 • CTL MIDI med Bluetooth

  CTL MIDI I

  Den kompakte støvsuger med 15 l beholdervolumen. Godkendt til støv i støvklasse L og med integreret Bluetooth® teknologi. Til produktdetaljer
 • CTM MIDI med Bluetooth

  CTM MIDI I

  Den kompakte støvsuger med 15 l beholdervolumen. Godkendt til støv i støvklasse M og med integreret Bluetooth® teknologi. Til produktdetaljer

Produktdetaljer

 • Integreret Bluetooth teknologi

  Integreret Bluetooth® teknologi

  Til automatisk start af støvsugeren via fjernbetjening eller Bluetooth® batteri. Ingen eftermontering.
 • Med touchbetjening

  Touchbetjening

  Moderne og intuitivt touch-betjeningspanel i stedet for drejeknapper – let betjening, også med handsker og i snavsede omgivelser. Støvsugeren starter altid i automatisk funktion. 
 • Støvklasse M

  Til støv i klasse M

  Den kompakte støvsuger CTM MIDI til sundhedsskadeligt støv i støvklasse M og med automatisk slangeregistrering. Hermed indstilles støvsugeren automatisk til den rigtige slangediameter. 
 • Integreret slangedepot

  Alt har sin rette plads

  Det integrerede store slangedepot gør det lettere at opbevare den glatte støvsugerslange og muliggør en sikker og ren transport. Der er ikke noget, der rager ud.
 • Manuel rengøring

  Manuel rengøring

  Den manuelle rengøring af fladfilter og filterpose gør det muligt at genoprette sugekapaciteten, når filteret eller filterposen er tilstoppet. Det øger fyldningsgraden betydeligt.
 • Filterskift

  Filterskift udefra

  Hurtigt, nemt og uden værktøj.
Ganske enkelt kommunikativt.
De nye kompakte støvsugere CTL MINI, CTL MIDI og CTM MIDI har allerede integreret Bluetooth® teknologien direkte. Derved kan støvsugeren nemt fjernstyres:
Bluetooth fjernbetjening

Via fjernbetjeningen.

Det er bekvemt, og man behøver ikke at gå hen til støvsugeren.

Bluetooth fjernbetjening

Via Bluetooth® batterier.

Fås allerede som 5,2 Ah og 6,2 Ah og er nu udvidet med de særdeles lette og stærke 3,1 Ah Ergo- og 3,1 Ah Compact-batterier. Bluetooth® batterierne kommunikerer med støvsugeren og starter den automatisk, når el-værktøjet tændes. 
Tidsbesparelse

For ægte tidsbesparelse ved slibning.

Netop i forbindelse med akku-slibemaskiner og Bluetooth® Ergo-batterierne overbeviser de nye CT MINI og MIDI. Batteriet kommunikerer med støvsugeren og starter den automatisk, når akku-slibemaskinen tændes. Det giver maksimal mobilitet og komfort på byggepladsen.
Tidsbesparelse
 1. Ordmærket Bluetooth® og logoerne er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. og anvendes af TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG og Festool under licens.