Ny maskine ved tyveri.

Dit værktøj er forsvundet. Stjålet. Det er ganske vist ærgerligt, men ingen grund til at fortvivle. Mod betaling af en mindre selvrisiko får du nemlig omgående et helt nyt værktøj i erstatning i de første tre år. Så du hurtigst muligt kan arbejde videre med dit Festool værktøj. 

Hvordan får du adgang til denne service?

  • Registrer dit nye værktøj til all-inclusive garantien senest 30 dage efter købet.
  • I tilfælde af tyveri: Anmeld straks tyveriet til politiet.
  • Forevis politianmeldelsen sammen med dit garantibevis hos din forhandler.
  • Du får et nyt Festool værktøj mod en selvrisiko på 750,- ekskl. moms.

Hvordan foregår afviklingen? 

I tilfælde af tyveri leverer vi én gang en ny maskine i erstatning. Du betaler kun en mindre selvrisiko på 750, ekskl. moms. Der er ingen ekstraomkostninger. Denne service yder vi på alle Festool maskiner, der er registreret til all-inclusive garantien, i tre år fra datoen på den originale købskvittering. Den nye maskine er ikke forsikret mod tyveri. 

For at kunne benytte sig af denne serviceydelse skal du straks anmelde tyveriet til den lokale politistation. Politianmeldelsen skal forevises sammen med dit garantibevis hos en Festool forhandler senest fem dage efter tyveriet. Denne indsender papirerne til Festool. 

Festool tjekker papirerne og informerer dig om resultatet. Så snart servicebevillingen er givet, kan du hente den nye maskine hos din Festool forhandler mod betaling af ovennævnte selvrisiko.

Du finder her betingelserne for all-inclusive garantien: