Typisk Festool

Hvis et elværktøj simpelthen ikke vil bryde ned, hvilket er typisk Festool. Derfor håndværkere og handlende tillid i pålidelighed, holdbarhed og robusthed Festool produkter.

Vi har høje krav

For os er godt aldrig godt nok

Kravet om at gøre noget perfekt og realisere det med fremragende kvalitet. Det er typisk Festool. Og det er også typisk for vores region, der er fuld af verdensmarkedsledere og hidden champions, hvor sydtysk flid, jordnærhed og høj kvalitetsbevidsthed fører til enestående produkter og ydelser.Vores succeshistorie

Vi er en familievirksomhed

Traditionen forpligter

Som familievirksomhed, har vi en virksomhedskultur, der er kendetegnet af at alle medarbejderne skal have en "vi"-følelse i virksomheden. Alle vores 2.700 Festool medarbejdere er del af Festool familien.

På billedet til venstre: Barbara Austel, medejer og barnebarn af Berta Stoll og virksomhedens grundlægger Gottlieb Stoll

Læs mere
Vi kender vores kunder

Vi kender vores kunder

og forstår deres arbejdet ned til mindste detalje.

Vi bygger maskiner, skræddersyet til dine hænder: Ergonomisk, let, nem at bruge, kraftfuld, ekstremt robuste og pålidelige. Arbejdet er præget mere bekvemt, mindre belastende, og oven i købet gjort hurtigere - og det betaler sig bogstaveligt.

Vi er specialister

Værktøj til de højeste krav

Vi er specialister i træbyggeri, snedker-, maler- og renoverings-arbejde samt billakering og finish. Vi har et grundigt kendskab til disse fag. Derfor er vores værktøj, tilbehør og service tilpasset perfekt til de krav, du stiller som professionel på disse områder.

Læs mere om vores segmenter

Vi giver en god service

Fuld sikkerhed – fuld tilfredshed.

Vores Festool serviceydelser er som alle vores ydelser baseret på de professionelle krav, der stilles på værkstedet og byggepladsen – så du kan koncentrere dig om det væsentlige: Dit arbejde. Hver registreret maskine drager fordel af SERVICE all-inclusive pakkens mange ydelser: Fri reparationsservice i 3 år – inkl. sliddele, 3 års tyveriforsikring, tilfreds eller pengene tilbage – inden 15 dage og reservedelstilgængelighed i 10 år.

Læs mere om SERVICE all-inclusive