Tal & fakta

Festool – fast forankret og i konstant vækst: Alle tal, data og fakta om den familieejede traditionsvirksomhed.

Loyal over for hjemstavnen – hjemme overalt i verden 
Vi er en virksomhed med loyalitet over for hjemstavnen. Vores rødder ligger ved foden af Schwäbische Alb. Nærmere sagt: i den schwabiske by Wendlingen am Neckar. Her er også vores hovedkontor. Vi producerer også i Neidlingen, som ligger 20 km væk, i Illertissen og i Česká Lípa i det nordlige Tjekkiet. Vi er repræsenteret i 69 lande i verden og beskæftiger over 2.700 medarbejdere. I 25 lande har vi egne datterselskaber – vores eksportkvote er 76 procent. Sammen med mærket Tanos er Festool et mærke i TTS Tooltechnic Systems AG & Co.KG.

Bygget til ægte udfordringer: Vores el-værktøj 
Friheden til at føre en idé ud i livet. At realisere et projekt – uden afbrydelser eller driftsstop. Hurtigt, effektivt og mindre belastende for kroppen … et moderne el-værktøj konfronteres med tusindvis af udfordringer. Vores maskiner er konstrueret til at klare disse udfordringer og opfylde de højeste krav – de overbeviser både med ydelse, ergonomi og design. I alle tre discipliner fokuseres der ikke kun på et tiltalende design, men også på fordelen for brugeren. Det ser man på resultatet og mærker man i hænderne. Mange af vores maskiner er regelmæssigt blevet belønnet med priser som f.eks. iF Product Design Award – for eksempel føringsskinnen FS, dyksaven TSC 55 og aktuelt vores radio SYSROCK. Det er vi stolte af.

1.846 indbyggere, 20.000 kirsebærtræer og årets fabrik
Vores produktionssted ligger ved foden af Schwäbische Alb, nærmere sagt i Neidlingen. Neidlingen, som er omgivet af 20.000 kirsebærtræer, ligger ikke kun i idylliske omgivelser, men blev også prisbelønnet flere gange: Fabrikken i Neidlingen er blandt andet blevet kåret til "Årets fabrik" i konkurrencen i fagbladet Produktion, især for sin succesrige implementering af lean management-koncepter, sin konsekvente filosofi om konstant forbedring og sine høje kvalitetsstandarder.