Konkurrenceregler

1. Konkurrencer er arrangeret af Festool Danmark via Facebook og/eller Instagram, og er på ingen måde sponsoreret, støttet eller administreret af eller associeret med Facebook og/eller Instagram.
2. Konkurrencer er åben for alle der er bosat i Danmark og over 18 år. Ansatte eller repræsentanter fra Festool eller deres familier må ikke deltage i konkurrencer.
3. Kun bidrag der sendes via Facebook og/eller Instagram vil blive accepteret. Man må kun bidrage med billeder, man selv har taget. Deltagerne er selv ansvarlige for udgivelserne af deres respektive indlæg. Evt. præmieskat betales af vinderen.
4. Det vindende bidrag vil blive udvalgt af en jury bestående af repræsentanter fra Festool Danmark. Juryens afgørelse kan ikke overklages.
5. Festool Danmark er ikke ansvarlig for slettede, beskadiget eller ødelagte bidrag. Festool Danmark forbeholder sig retten til at udelukke eller afvise personer og bidrag, hvis der er mistanke om snyd, indlæg med upassende indhold, forsøg på manipulation/ansvarsløshed, brud på angivne regler eller på anden måde forsøger at påvirke konkurrencerne.
6. Personlige oplysninger om deltagerne vil udelukkende blive brugt i forbindelsen med den aktuelle konkurrence. De vil ikke blive videregivet til tredjemand.
7. Præmier kan ikke overdrages eller indløses til kontanter. Hvis det usandsynligt skulle vise sig, at præmien ikke er tilgængelig, har Festool Danmark ret til at erstatte præmien med et alternativ, som de anser for at have samme værdi. Præmien er personlig og kan ikke overdrages.
8. Vinderen vil blive underrettet personligt af Festool Danmark og offentliggøres via Facebook og/eller Instagram. Deltagerne accepterer, at hvis de vinder, så har Festool Danmark ret til, uden yderligere betaling eller tilladelse, at offentligere deltagernes navne på Facebook og/eller Instagram, for at annoncere vinderne af konkurrencerne.
9. Festool Danmark forbeholder sig retten til at justere konkurrencerne under hele forløbet samt helt eller delvist annullere konkurrencerne. Dette gælder især, hvis konkurrencerne ikke kan gennemføres som planlagt, på grund af f.eks. computervirus, fejl i software og / eller hardware og / eller andre tekniske og / eller retlige omstændigheder, der kan påvirke administrationen, sikkerhed, integritet og / eller normal og korrekt udførelse af konkurrencerne.
10. Festool Danmark er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl eller utilsigtet misforståelser i forbindelse med konkurrencerne. 

For spørgsmål, kontakte os på marketing-dk@festool.com