Maskiner til et perfekt resultat.

Som maler stræber du altid efter det perfekte resultat – uanset om det drejer sig om et penselstrøg eller en ny sleben flade. Resultatet skal altid svare til dine og kundens forventninger. Med Festools malersortiment får du de bedste forudsætninger for at skabe perfekte resultater. Vores mål er altid at gøre dig stolt og succesfuld som håndværker

Langhalssliberne Planex Easy & Planex LHS 225

To modeller: Den ene som den er, den anden kan tilpasses.

Lette at manøvrere i alle stillinger. På loftet eller væggen: Takket være den lave vægt og høje fleksibilitet i slibepladen er det nemt at slibe. I alle stillinger.
Med vores langhalsslibere forbereder du dig inden dit malerarbejde.

To langhalsslibere fra Festool. Parret, som klarer det meste: Med PLANEX easy kommer man hurtigt og nemt i gang. PLANEX LHS 225 kan justeres i to længder og kan endda suge sig fast i loftet med den justerbare sugeeffekt, som betyder, at arbejdet ikke bliver så anstrengende som med andre langhalsslibere.

 • Planex easy

  Maksimal mobilitet

  Da motoren sidder oppe på slibepladen, findes der ingen wire der forstyrrer når du vender og drejer på PLANEX easy.
 • Planex easy

  Effektiv og skånsom slibning

  Rotation uden excentrisk bevægelse giver dig hurtig og effektiv slibning på store overflader. Desuden med garanteret lave vibrationer.
 • Planex easy

  Arbejd tæt til kanten

  Med den aftagelige børstekrans sliber PLANEX easy helt ind til kanten.

Slip ledningen - nu og i fremtiden

Akku slibemaskiner, giver dig optimal rørelsesfrihed.

Vores akku slibemaskiner er designet til, at du kan arbejde uden afbrydelse og uden større anstrengelser. En maler er ofte i situationer, der kræver, at de arbejder over hovedhøjde eller andre steder, der er vanskelige at nå.

Med akku slibemaskinerne DTSC 400, RTSC 400 eller ETSC 125 kan du nemt arbejde med én hånd, du behøver ikke at bekymre dig om ledningen og du kan altid arbejde støvfrit med støvposen.

 • Slipmaskin

  Komfortabel og sikker

  Ergonomisk én hånd slibning med 18 V batteri.
 • batterislipmaskin

  Støvfri og sundere

  Med longlife-støvpose (kan tømmes og anvendes igen) af ekstra robust polyesterfilt.
 • Slipmaskin

  Maks. mobil

  Arbejd ubesværet over hovedet, lodret eller på svært tilgængelige områder.

Læs vores nye brochure.

Som maler stræber du altid efter det perfekte resultat – uanset om det drejer sig om et penselstrøg eller en nysleben flade. Resultatet skal altid svare til dine og kundens forventninger.
Læs her