Værktøj til træbyggeri og tømrerarbejde

Tømrere bygger tage, træhuse, trapper og facader. Og dette arbejde starter med Festool værktøj. Hvad enten du vil save, bore, skrue, høvle, stemme, fræse slidser eller andet, så har Festool den perfekte løsning til stort set alle opgaver inden for træbyggeri. Robuste, kraftfulde og effektive maskiner – om nødvendigt også uden stik og ledning med vores 18 volt-system. De opfylder alle hver dag de krav, der stilles til tagudvidelser, tagrenovering, træbyggeri, facadebyggeri eller trappebyggeri.

Tænkt til dig. Lavet til dig.

Vores værktøjssystem til træbyggeri

Vores tradition. Også i fremtiden.

Lige fra starten med system.
Vi udvikler professionelt værktøj. Og har altid gjort det. Vi lægger vægt på kvalitet og pålidelighed. Og på innovative ideer. Altså detaljer, der hjælper til at gøre savning, boring og skruning i træbyggeriet mere effektivt. Og samtidig øger arbejdskomforten. For eksempel med batteri- og kabelvarianter, professionelt tilbehør og anvendelsesorienterede støvsugere. Alt er kompatibelt med hinanden. Det er system. Træbyggeri med system.

Med ønske om et godt samarbejde

Festool systemet til tømrere.

Tagudvidelser
Effektivt arbejde, levering af individuelle løsninger, præfabrikation på værkstedet, tilpasning på stedet, afbinding af bjælker, træsamlinger, taphuller, præcis savning, nøjagtig fræsning. Kraftfulde og multifunktionelle værktøjer.

Gå til bordrundsav PRECISIO CS 70
Gå til kap-/geringssav KAPEX KS 120
Gå til rundsav HK 132 E
Gå til kædestemmer CM 150
Gå til DURADRIVE DWC 18-2500
Gå til boremaskine QUADRILL DR 20
Gå til samlingsfræser DOMINO XL DF 700

Tilbygninger i træ
Perfekt forberedt, arbejde uden at være afhængig af en stikkontakt, også under dårlige lysforhold, på trange steder, vindues- og dørmontering, fastgørelse af bjælker, samling af træ, skruer 8 x 300 mm. Robust, pålideligt værktøj med stor udholdenhed og kapacitet.

Tagrenovering
Mobilitet, støvfrit arbejde, præcist arbejde, loftsisolering, træfiberisoleringsplader, økologiske materialer, rent arbejdsmiljø, eliminering af kuldebroer, præcis tilskæring. Lette, men kraftfulde værktøjer. Støvsuger som integreret bestanddel.

Trappebyggeri
Innovation, specialfremstilling, trætrapper, vangetrapper, spindeltrapper, grov tilskæring, udfræsning af trappetrin, boring af tremmehuller, perfekt overfladekvalitet, værktøjer og tilbehør i samme system.

Facadebyggeri
Kreativitet, facaden som husets visitkort, aluminiums-kompositmateriale, melaminharpiks, fibercement, træforskalling, tilpasning til vindueslysning, flot udførte hjørnesamlinger, skruesamlinger, værktøj til flotte og mageløse resultater.

Downloads

Festool SERVICE

Service du har glæde af.
Med Festool SERVICE får du bl.a. 3 års fri all-inclusive garanti og 3 års tyveriforsikring.Vi vil gøre det lettere for dig, så du kan koncentrere dig om dine kunder og går derfor ikke på kompromis, hverken med vores maskiner eller vores service. Vi gør alt for, at du er tilfreds og har tillid til Festool. Vi er kun tilfredse, hvis du også er det.
Flere informationer