Kraftfuldt og støvfrit bearbejdning
af beton og mørtel

Kraftfuldt og støvfrit bearbejdning af beton og mørtel. 

Festools produktsortiment til beton og mørtel er lige så kraftfuldt og støvfrit som alt andet i vores sortiment. Med Festools betonsliber, diamantskæremaskiner, røreværk, arbejdslamper og støvsugere, får du kvalitetsværktøj til beton og mørtel.
Læs mere

Nemt og Hurtigt.

At arbejde med indervægge, kan være både nemt og hurtigt.
Festool værktøj til indervægge, sætter tempoet i vejret. Med innovative detaljer som trykfølsom start-stop-funktion på gipspladeskruemaskinen DWC, som muliggør serieskruning og en større skrueydelse pr. batteriladning. Eller med langhals-sliberen PLANEX easy, som tages i brug med en enkelt kontakt, uden at der skal foretages indstillinger, og med den kulfrie EC-TEC motor, der sikrer smidige processer. Alt sammen egenskaber, som forfølger det samme mål som gips arbejdet selv: nemlig at realisere ethvert arbejde hurtigt, enkelt og effektivt.
Læs mere

En ny facadeisolering sparer energi og penge.

Det samme gør værktøj fra Festool. 
Stueetage, 1. sal, 2. sal – her viser 18 volt systemet hele sin styrke. De kulfrie EC-TEC motorer udgør den centrale del af værktøjet. De muliggør en meget kompakt og let konstruktion, så arbejdet er mindre trættende. Samtidigt er de slidstærke og sørger med en intelligent effektelektronik for en større bore- og skrueydelse pr. batteriladning. Altid parat til at levere kraft og drejningsmoment, arbejde energibesparende og levere et maksimum af arbejds komfort.
Læs mere

Et gulv skal være i høj kvalitet. Ekstremt holdbart. I mange år. 

Dermed har vi egentlig også sagt alt, hvad der er at sige om vores værktøj.
Gulvet er en vigtig del af rummet. Ud over rumvirkningen er det vigtigt, at gulvet er funktionsdygtigt og robust. Fra første dag af og i mange år. Vi udvikler vores værktøj efter samme princip. I tæt samarbejde med professionelle anvendere, da værktøjet skal bruges i det professionelle felt. Højfunktionelle og ekstremt robuste. Har gennemgået utallige hårdhedstest, længe inden de er taget i brug på arbejdspladsen.
Læs mere

Betonsliberen RG 130

Markedets mest holdbare betonsliber.

Diamantskæremaskinerne DSC 125/ 230 og 125 FH

Støvfrie diamantskæremaskiner der kan bruges både på skinne og på fri hånd.
Download

Festool SERVICE

Service du har glæde af.
Med Festool SERVICE får du bl.a. 3 års fri all-inclusive garanti og 3 års tyveriforsikring.Vi vil gøre det lettere for dig, så du kan koncentrere dig om dine kunder og går derfor ikke på kompromis, hverken med vores maskiner eller vores service. Vi gør alt for, at du er tilfreds og har tillid til Festool. Vi er kun tilfredse, hvis du også er det.
Flere informationer