Renovering starter med det rigtige værktøj

Hvis materialet viser sit grimme ansigt, har du brug for det rigtige værktøj – helst i et smart system

Værktøj til renovering

Har du svære opgaver i forbindelse med renovering, sanering og modernisering? Så finder du dit el-værktøj hos Festool: Specielle løsninger til virkelig svære situationer, bygget til krævende håndværkere i renoveringsbranchen: Saneringsfræsere til ekstrem hurtig materialefjernelse, robuste og ergonomiske røreværker og skæremaskiner til præcis tilskæring af fliser og natursten. Enhver løsning kan leveres med specielt tilpasset tilbehør og støvsugere til støvfrit og sundt arbejde.

Dine kunder skulle gerne blive glade for deres nye badeværelse. 

Det kræver kvalitets-værktøj for at levere et flot stykke arbejde.

Festool værktøj sparer dine kunder for de ubehagelige følger der kan være ved en stor ombygning af badeværelset, da de gør det muligt at løse opgaven så effektivt, ubesværet og støvfrit som muligt. Renoverings-fræserne fjerner for eksempel hurtigt og kraftfuldt gamle belægninger. De robuste røreværker kan indstilles ergonomisk korrekt. Og skæremaskinerne sørger for præcis tilskæring af fliser og natur sten. Enhver løsning kan leveres med specielt til passede systemer til støvfrit og sundt arbejde.

Nemt og Hurtigt.

At arbejde med indervægge, kan være både nemt og hurtigt.

Festool værktøj til indervægge, sætter tempoet i vejret. Med innovative detaljer som trykfølsom start-stop-funktion på gipspladeskruemaskinen DWC, som muliggør serieskruning og en større skrueydelse pr. batteriladning. Eller med langhals-sliberen PLANEX easy, som tages i brug med en enkelt kontakt, uden at der skal foretages indstillinger, og med den kulfrie EC-TEC motor, der sikrer smidige processer. Alt sammen egenskaber, som forfølger det samme mål som gips arbejdet selv: nemlig at realisere ethvert arbejde hurtigt, enkelt og effektivt.

En ny facadeisolering sparer energi og penge.

Det samme gør værktøj fra Festool. 

Stueetage, 1. sal, 2. sal – her viser 18 volt systemet hele sin styrke. De kulfrie EC-TEC motorer udgør den centrale del af værktøjet. De muliggør en meget kompakt og let konstruktion, så arbejdet er mindre trættende. Samtidigt er de slidstærke og sørger med en intelligent effektelektronik for en større bore- og skrueydelse pr. batteriladning. Altid parat til at levere kraft og drejningsmoment, arbejde energibesparende og levere et maksimum af arbejds komfort.

Et gulv skal være i høj kvalitet. Ekstremt holdbart. I mange år. 

Dermed har vi egentlig også sagt alt, hvad der er at sige om vores værktøj.

Gulvet er en vigtig del af rummet. Ud over rumvirkningen er det vigtigt, at gulvet er funktionsdygtigt og robust. Fra første dag af og i mange år. Vi udvikler vores værktøj efter samme princip. I tæt samarbejde med professionelle anvendere, da værktøjet skal bruges i det professionelle felt. Højfunktionelle og ekstremt robuste. Har gennemgået utallige hårdhedstest, længe inden de er taget i brug på arbejdspladsen.

Download

Her kan du downloade brochuren Renovering som PDF fil.