Job og karriere

Vil du have en karriere hos Festool?

Vi er altid glade for at modtage kvalificerede CV'er fra ansøgere med relevant erfaring eller kvalifikationer. Du er velkommen til sende dit CV til marketing-dk@festool.com med henvisning til den afdeling, du er interesseret i at arbejde inden for.

Teknisk salgskonsulent søges til FESTOOL i Nordjylland

Brænder du for at arbejde med opsøgende salg til forhandlere og har du erfaring med rådgivning og udvikling af nye og eksisterende kunder? Så er du måske vores nye Salgskonsulent i Nordjylland.

Vi søger en ambitiøs salgskonsulent med erfaring fra salg af værktøj til forhandlere. Din primære opgave bliver at servicere forhandlere i distriktet samt besøge slutkunder for at rådgive om FESTOOLS sortiment. Ud over dette, skal du hjælpe med til at udvikle virksomhedens position hos eksisterende og nye forhandlere.

 

Dine kvalifikationer skaber fælles succes

  • Du brænder for opsøgende salg og er god til at afdække kundens behov
  • Ser muligheder frem for begrænsninger
  • Du har fokus på dine mål og ved hvordan man når dem
  • Du er resultatorienteret og har god forretningsforståelse
  • Kan planlægge og afholde salgsfremmende aktiviteter i butikkerne
  • Kan præsentere produktnyheder, samt uddanne og supportere butikspersonalet i kædebutikker og håndværkerafdelinger.
  • Afholde træning i butikker for slutbrugere

 

Træning i applikationer er en vigtig del af arbejdet. Det betyder at du skal have et vist håndelag for anvendelsen af værktøj – og ikke mindst lysten til at demonstrere værktøj i praksis overfor butikspersonale og professionelle håndværkere.

Vi lægger vægt på at du har kreative idéer/evner og forstår betydningen af varernes placering og indretning i butikkerne. Du er ligeledes i stand til at se sammenhængen mellem varepræsentation og omsætning. Du trives godt ude hos kunderne og på kontoret om fredagen for at rapporterer, planlægge og koordinere dine næste indsatser.

 

Kandidatprofil

Du har en produktfaglig viden indenfor håndværktøj, isenkram eller gerne som håndværker. Du har kendskab til forhandlermarkedet. Derudover har du kendskab og gerne erfaring med varepræsentation og konceptopbygning. Du har eventuelt din erfaring som superbruger med forskellige typer værktøj, gennem dine egne private projekter. Du bruger pc´en som et naturligt hjælpemiddel og er en erfaren bruger af Office pakken.

 

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed med stort fokus på salg og formidling af kompetence

Hos FESTOOL har vi en udfordrende hverdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, med en uformel omgangstone. Vi tilbyder et selvstændigt job i et spændende konkurrencepræget og udviklingsorienteret miljø med masser af udfordringer. Vi ønsker at yde den bedste kundeservice og brænder for at demonstrere at kvaliteten af vores produkter er i absolut top.

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige 5 kollegaer i Danmark og referere til Sales manager, Kim Kongsbak. Du bor Nordjylland, så du befinder dig i distriktet. Desuden får du faglig støtte af kollegaer i marketing, serviceværksted og kundeservice. Du arbejder som udgangspunkt fra din bopæl             

Til rådighed for arbejdet er der en VW Transporter T6 på gule plader som firmabil samt IT-pakke og telefon. Din gage pakke består af en fast løn, bonus og pension.                                                                              

Det er vores vision at være de bedste til at frigøre ressourcer og tilføre kompetence hos vores kunder, hvis du ønsker at bidrage til dette, så ser vi frem til at høre fra dig!

Ansøgning & CV

Rekrutteringen varetages af konsulentvirksomheden RK-match og har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør, Rasmus Kjeldgaard på tlf. +45 4182 8620 eller mail rk@rkmatch.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send din ansøgning og CV via nedenstående link

 

Ansøgningsfrist:
Løbende

https://www.rk-match.dk/for-kandidater/?hr=show-job%2F52492%26locale%3Dda_DK

Festool har siden 1925 udviklet og produceret innovativt værktøj til snedkere, tømrer og malere. Siden grundlæggelsen har Festool vokset sig til en internationalt førende virksomhed som stadig er familieejet. Fra vores svensk/danske hovedkontor i Malmø, styrer vi markedsføring, salg, service og administration mod Sverige og Danmark. På kontoret arbejder mere end 20 personer, hvoraf mange taler både svensk og dansk. Den totale styrke i begge lande inklusive sælgere, er knap 35 medarbejdere. Vi sælger vores produkter gennem professionelle forhandlere. Læs mere på  festool.dk