Velkommen til Festools nye hjemmeside

Nu optimeret til alle enheder
- Vælg -

Den nye startside

Ny struktur og nye genveje.

Startsidens nye struktur giver et hurtigt overblik. "kendskab" siden er helt ny. Her vises alle yderligere informationer og film om produkterne. Genvejene på startsiden guider dig til den ønskede information uden omveje: til arrangementer, forhandlere og information om virksomheden. 

Flere produktinformationer

Overblik over alt.

Den nye hjemmeside indeholder nu yderligere informationer om produkterne. De nye film viser på en enkel måde fordelene ved værktøjerne og kommer med tips og tricks til de forskellige anvendelsesområder. 

Til produktoversigten

Søg og find

Bedre struktur, bedre resultater.

Find produktet hurtigere  med den optimerede søgefunktion: Der vises nu passende forslag, når du har indtastet de første tre bogstaver af et søgeord. Du har desuden mulighed for at filtrere søgeresultaterne efter kategorier som f.eks. produkter, tilbehør, viden m.v. 

Filtrer produkterne.

Begræns produktvalget med den nye filterfunktion.

Med den nye filterfunktion kan du som det første vælge produktkategorien. Derefter kan du begrænse valget med yderligere filtre. På den måde vises kun de produkter, der passer til de valgte filterkriterier.

Til produktoversigten

Optimeret til alle enheder

Når som helst og hvor som helst.

Hvad enten du sidder hjemme foran computeren eller er på farten med din tablet eller smartphone, tilpasser den nye hjemmeside sig til din enhed. Det gør det let at bruge hjemmesiden i alle situationer.

Forenklede processer

Hurtigere i mål.

Optimerede processer gør det nu endnu nemmere og hurtigere at registrere maskinen, f.eks. ved SERVICE all-inclusive registrering eller ved reparationsservice.

Forhandlersøgningen er blevet udvidet med en GPS-funktion. Fordel: Når du valgt den passende forhandler, kan du direkte starte navigationen til forhandleren. 

Til forhandlersøgning

myFestool

Glæd dig til den kommende nye side

myFestool vil også snart blive optimeret og være tilgængelig på alle enheder. Indtil da kan du logge på din konto og registrere dig som hidtil via den eksisterende myFestool Portal. 

Til Login myFestool
myFestool Online