Akku bore og skruemaskine PDC 18 og T 18

  Effektiv, stærk og robust.

  Tømrermaskinen: PDC 18.
  På mange måder er PDC den ultimative bore-/skruemaskine til dig der er tømrer. Metalhuset gør PDC ekstrem robust. 4 gear gør det muligt at skrue og bore hvor som helst på byggepladsen, i både træ og metal. Og hvor mange gange om dagen trykker du på afbryderen? PDC starter blødt, så du undgår det forfærdelige startryk. Og ja, du har fuld styrke fra den allerførste omdrejning, uanset hastighed.
  KAMPAGNE: KØB EN PDC 18, OG FÅ ET GRATIS* BATTERI

  Akku bore-/skruemaskinen PDC 18

  Akku slagbore-/skruemaskinen PDC 18/4 er skruemaskinen til tømrerne der arbejder udendørs året rundt og har brug for en robust maskine der kan arbejde i træ, sten og metal.
  • Alle mulige vinkler.

   En byggeplads har masser af udfordringer med trange pladser og skæve vinkler. Så vinkelchucken med 1:1 ratio er blot et eksempel på en hjælper der holder tempoet oppe.

   +
   Akku bore-skruemaskine PDC 18
  • 4 gear.

   En „normal“ 18 V boreskruemaskine har en hastighed på op til ca. 1500 omdr./min. PDC fortsætter og giver dig smarte løsninger, hvor der kræves højere hastigheder. For eksempel til hulsave og selvborende metalskruer.

   +
   Akku bore-skruemaskine PDC 18
  • Kraftfuld og hurtig.

   1. gear: 60 Nm - til grov trækonstruktion. 4. gear: 3800 o/min - til træ, metal og sten materiale.

   +
   Akku bore-skruemaskine PDC 18

  FASTFIX.

  Suverænt alsidige. Takket være FastFix systemet udskiftes CENTROTEC værktøjspatronen og forsatserne lynhurtigt.

  Følelse møder styrke.

  Montage bore-/skruemaskinen  med blød start og moment justering: T 18.
  Oplev følelsen ved den bløde start, der samtidig giver fuld styrke fra første omdrejning, uanset hastighed. Indstil den ønskede kraft på momentindstillingen for at trække skruen så nøjagtigt som muligt. Kombinerer du med excenter og vinkel forsatsen, har du nok montagearbejdets mest kompetente assistent.
  KAMPAGNE: KØB EN T 18, OG FÅ ET GRATIS* BATTERI

  Akku bore-/skruemaskinen T 18

  Fuldelektronisk momentindstilling, CENTROTEC hurtigudskiftningssystem, vinkelforsats, excenterforsats og dybdeanslag. 
  T 18 er den optimale løsning til alle bore- og skrueopgaver, hvor der skal arbejdes effektivt.

  • 173 gram gør en kæmpe forskel.

   Hvis du kunne udføre dit arbejde lettere, hurtigere og uden nogen forringelse af ydeevnen, ville du så vælge den løsning? Din standard borepatron vejer omkring 222 gram. CENTROTEC borepatron vejer kun 49 gram og kan håndtere den samme belastning. Forskellen på 173 gram føles som ganske unødvendigt at bære rundt på hele dagen, syntes du ikke?

   +
   Akku bore-skruemaskine T 18
  • Fede finesser.

   Den smarte momentindstilling kan altid slukkes, når du skifter mellem for eksempel boring med høje omdrejninger til følsom montering af beslag. T 18 har også 2 gear, for at give dig mulighed for at skrue både grove skruer og give dig et højere tempo, når det er nødvendigt.

   +
   Akku bore-skruemaskine T 18
  • Centrotec.

   CENTROTEC giver dig mange fordele, såsom lav vægt og fleksibilitet. Ved monteringsarbejde er dét, at kunne få adgang til alle krinkelkroge, af højeste prioritet. Med excenter og vinkelforsatserne er T 18, perfekt som monteringsmaskine.

   +
   Akku bore-skruemaskine T 18

  Vi giver dig et gratis* batteri når du køber en 18 V bore-/ skruemaskine.

  Gælder fra fra 1. september til 30. november, 2019. 

  VIL DU HAVE ET GRATIS* BATTERI? LÆS HER

  KAMPAGNE-PRODUKTER

  Her ser du alle de akku bore-/skruemaskiner der er med i kampagnen:

  Festool overalt på byggepladsen.

  Læs vores nye brochure.
  Bæredygtig konstruktion. Udendørs og indendørs hele året rundt på byggepladsen. Til det professionelle tømrerfirma fra montage af råhuset, til beklædningen og levering af den fuldendte finish af det indvendige snedkerarbejde. Uanset om der saves, bores, skrues eller støvsuges, så spiller faktorer, som arbejdsmiljø samt vind og vejr en vigtig rolle. Kunder har høje krav. Uanset om det er et nyt hus, en carport eller en indvendig renovering.
   
  Når ikke alene resultatet spiller en rolle, men også følelsen når man tænder for et værktøj med professionel stolthed, spiller en rollen.
  LÆS VORES NYE BROCHURE HER