Festool Order app

Lettere at finde og bestille smarte tilbehør.
Festool Order appen er det perfekte værktøj til håndværkere, som her kan finde og administrere tilbehør og forbrugsmateriele på en let, forståelig og overskuelig måde, oprette indkøbslister og f.eks. sende disse pr. e-mail til en forhandler.

Læs mere om appen her

Få adgang til alle serviceydelser!

Registrer værktøjet gratis, og få adgang til vores servicepakke SERVICE all-inclusive med fri reparationsservice i 3 år – inklusive sliddele, 3 års tyveriforsikring, reservedelstilgængelighed i 10 år og tilfreds eller pengene tilbage – inden 15 dage.

Gå til registrering
 • Gennem 90 år: Lidenskab for førsteklasses el-værktøj

   
  At lave
  værktøj til professionelle håndværkere er en ting. At udvikle førsteklasses el- og trykluftværktøj, der er som støbt i hånden er noget andet. Vi lægger vægt på kvalitet og pålidelighed
  Festools el-værktøj anvendes ofte i 30 år eller længere. At vores professionelle maskiner holder så længe er ikke noget tilfælde. At konstruere og fremstille succesfulde, højtydende, robuste, men også sikre og lette bordrundsave, afkortersave, stiksave, rundsave, dyksave, overfræsere, røreværker, el-høvle, polermaskiner, boremaskiner, borehamre og alle slags slibemaskiner som f.eks. excenterslibere, rotationsslibere, langhalsslibere, vinkelslibere, båndslibere, men også byggepladsradioer og LED-arbejdslamper og mange andre professionelle maskiner betyder: Man skal have forståelse og fornemmelse for håndværk. Uden kompromis. Med hoved, hjerte og hænder.
   

  Vi bestræber os på at gøre håndværkere succesfulde og stolte.

  Vores produkter og vores serviceydelser gør arbejdet lettere for håndværkere, både på værkstedet og byggepladsen, og hjælper dem med hurtigere at opnå de bedste resultater. Alt værktøj fra Festool udvikles ud fra praksis. For at kunne tilpasse produktegenskaberne til de konkrete krav er vi i tæt dialog med professionelle håndværkere. Vi er specialist i fagene snedker, træbyggeri, tømrer, maler, lakerer, renovering og sanering.
 • Den bedste løsning ligger i systemet

   
  Vi tænker altid i system – et system, der begynder med højtydende maskiner, det passende tilbehør, forbrugsmateriale der er specielt udviklet til maskinerne og ender med emballagen. På den måde opstår skræddersyede løsninger til håndværkere som f.eks. vores slibesystem til perfekte overflader – bestående af slibemaskine, slibesål, slibepapir, slange og vores CLEANTEC støvsugere – arbejd let, effektivt og støvfrit. Vores SYSTAINER, der er en innovativ værktøjskuffert, afrunder systemet.   

  Et smart system – Festool 18-volt systemet

  Vores innovative 18-volt akku-værktøjer er også sat i system. Uanset hvilket akku-værktøj i 18-volt klassen du vælger at starte med, hvad enten det er en akku skruemaskine, akku borehammer, akku slagbore-/skruemaskine, akku stiksav eller akku rundsav, så er det del af et gennemtænkt samlet system. Med værktøj, som løser alle opgaver inden for savning, boring og skruning med bedste resultat. Også takket været vores innovative EC-TEC motor, ikke bare en enkel kulfri motor, men et motorkoncept der er specielt udviklet af Festool, som sparer energi og dermed har en betydeligt større kapacitet pr. batteriopladning. Det sikrer effektivitet, produktivitet, lang levetid og pålidelighed.

  Koncentrer dig om det væsentlige: Dit arbejde.


  Vores ansvar rækker videre end til kvaliteten af vores produkter. Vores service gør håndværkerens arbejde lettere og mere effektivt, både på værkstedet og byggepladsen: Fri reparationsservice inklusive sliddele, tilfreds eller pengene tilbage, ny reservedel eller ny maskine gratis, ny maskine i tilfælde af tyveri og meget mere – vi gør livet lettere for dig.